HRVATSKI BOKSER

Hrgović ismijao Dubou: On je kao patak Bubi, ako me pobijedi spustit ću glavu i idem u penziju

Najviše pažnje na društvenim mrežama je izazvala činjenica da je Filip pomalo neozbiljno predstavio svog protivnika.

Filip Hrgović. Instagram

Di. R.

29.4.2024

Hrvatski teškaš Filip Hrgović će se prvog juna boriti protiv Danijela Duboe (Daniel Dubois) u Rijadu. 

"El animal" siguran u pobjedu 

U susret tom događaju Hrgović je dao intervju za YouTube kanal Queensberry Promotions u kojem je komentarisao meč i svog idućeg protivnika.

- On je malo dijete za mene. Neće me uspavati, borio sam se s puno jačim udaračima od njega i nisu me poslali na spavanje pa neće ni on. Uništit ću ga, nije dovoljno zreo za mene - rekao je Hrgović.

Najviše pažnje na društvenim mrežama je izazvala činjenica da je Filip pomalo neozbiljno predstavio svog protivnika.

- Nikada neće biti dovoljno zreo jer nema taj mentalitet. Kada ga vidite, on je kao dijete koje se izgubilo usred tržnog centra i traži roditelje. Tako mi izgleda, kao da je izgubljen i ne zna gdje treba ići. U Hrvatskoj smo imali crtani film, ne znam je li bio emitiran u Velikoj Britaniji... Veliki patak koji je toliko nespretan da gdje god dođe, sve upropasti, zvao se Bubi. Duboa me podsjeća na tog patka iz crtića - govorio je "El animal".

Hrgović ide u penziju ako izgubi

Filip Hrgović je iznimno uvjeren u svoju pobjedu na ovom meču, toliko da je čak rekao da će se penzionisati ako izgubi od Duboe.  

- Ako me pobijedi, spustit ću glavu, priznati da je odličan borac i otići u penziju. Očekujem puno od sebe, vjerujem da sam najbolji i teško radim, a ako me Duboa pobijedi to će značiti da nisam toliko dobar kao što mislim da jesam i umirovit ću se - govorio je Filip.

U završnom se dijelu razgovora osvrnuo i na mogućnost da, u slučaju pobjede nad Duboom, boksa sa Entonijem Džošuom.(Anthony Joshua).

- Razbit ću Dubou, a onda dolazim na Wembley boriti se s Džošuom. Sjećaš se kad je hrvatska nogometna reprezentacija došla na Wembley i razbila vašu nacionalnu selekciju? Učinit ću to ponovno, doći ću na Wembley i razbiti Džošuu pred 80.000 Britanaca. To je moj plan, ali prvo se moram pobrinuti za velikog patka - zaključio je Hrgović uz osmijeh.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.