NIKAKO SE NE VOLE

Incident u Majamiju: Džejk Pol bježao od Flojda Mejvedera

Netrpeljivost među njima postoji već par godina

Pol i Mejveder: Nisu u dobrim odnosima. Printscreen

N. D.

9.3.2023

Još od sredine 2021. godine, Džejk Pol (Jake Paul) i Flojd Mejveder (Floyd Mayweather) nisu u dobrim odnosima. Nekih mjesec dana uoči borbe između Logana Pola i Mejvedera, dogodio se incident između Džejka i Flojda.

Mejveder je tokom jedne od konferencija za medije tvrdio da bi prebio oba brata Pol, a ubrzo se pojavio Džejk koji se unosio u lice Flojdu, a zatim mu je ukrao kapu. U nastavku je došlo i do određenog fizičkog obračuna u kojem je Flojd navodno zadao nekoliko udaraca Džejku. 

Mjesec dana kasnije Logan Pol i Flojd su odradili egzibiciju koja je završila bez pobjednika, a tenzije na relaciji Flojd Mejveder - Džejk Pol nekako su se smirile nakon toga. Međutim, čini se da je animozitet i dalje prisutan, a dokaz tome jest sinoćnji incident u Miamiju.

Džejk i Flojd bili su prisutni NBA utakmici između Majamija i Klivlenda, a nedugo poslije utakmice, Flojd je sa svojom ekipom naišao na Džejka. 

Majveder se postavio agresivno i djelovalo je kao da pokušava inicirati nekakav sukob, ali Džejk Paul je vrlo brzo pobjegao. Doslovno je Pol otrčao što dalje od Mejvedera i njegove ekipe, a sve je zabilježeno kamerom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.