PRIRODAN REFLEKS

Gest Lejdi Gage na Oskarima sve oduševio

Video je preplavio društvene mreže gdje mnogi veličaju njen potez

Lejdi Gaga. AP

N. A.

13.3.2023

Lejdi Gaga (Lady) oduševila je gestom na ovogodišnjoj dodjeli Oskara. Dok je šetala svečanim tepihom jedan od okupljenih fotografa se spotaknuo i pao, a pjevačica je odmah potrčala kako bi mu pomogla da ustane. Video je preplavio društvene mreže gdje mnogi veličaju njen potez. 

"Kraljica, ona je tako draga i brižna osoba", "Evo zašto ona zaslužuje sve najbolje u životu", "Majka", "Gaga je uvijek ikona", "Nije se uopće mislila hoće li mu pomoći, to je bio prirodan refleks", samo su neki od komentara korisnika ispod videa objavljenog na Twitteru.

Nakon što je u zadnji trenutak potvrđeno kako će Gaga nastupiti na dodijeli, pjevačica je prije izlaska na pozornicu skinula svu šminku i presvukla se u običnu crnu majicu i hlače, a i za svoje ležerno izdanje dobila je brojne pohvale.

Pjevačica je izvela svoju pjesmu "Hold my hand", za koju je bila nominovana za Oskara u kategoriji "Najbolje pjesme", u kojoj je ipak pobijedila pjesma "Naatu Naatu Rahula Sipligunja" i "Kaala Bhairava" iz filma "RRR".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.