RAZNI KOMENTARI

Georgina na dodjeli nagrada govorila na engleskom: Trema je uradila svoje

Manekenka je na pozornici dala kratak intervju na engleskom jeziku, a videosnimak toga sada je postao viralan na društvenim mrežama

Georgina Rodriguez bila je gošća na dodjeli Joy Awards u Saudijskoj Arabiji. Instagram

E. A.

23.1.2023

Vjerenica Kristijana Ronalda (Cristiana) Georgina Rodriguez bila je gošća na dodjeli Joy Awards u Saudijskoj Arabiji. 

Manekenka je na pozornici dala kratak intervju na engleskom jeziku, a videosnimak toga sada je postao viralan na društvenim mrežama. Mnogi komentiraju izgovor i naglasak Georgine dok priča na engleskom.

- Veoma sam sretna, moja obitelj i ja smo vrlo sretni zbog naklonosti ljudi i ljubavi od svih vas. Hvala vam puno - rekla je Georgina te poručila da "mora ići", voditeljica dodjele ju je zaustavila te joj postavila još nekoliko pitanja. Georgina je govorila o svom modnom odabiru, a onda ju je voditeljica pitala o životu u Rijadu.

- Ovo je san. Volim Saudijsku Arabiju, svoju obitelj i svoju djecu. Nevjerojatno je -  rekla je Georgina. Iako je pričala razumljivo, trema je bila očita, pa se mnogi sada šale na račun njezinog govora.

"Ja kad u razredu prvi put pričam engleski", "Preslatka je, vidi se da je nervozna", "Spanglish", "Vjerojatno je jako nervozna i ne zna puno engleskog", "Ljudi, ne propuštajte časove engleskog", "Barem se potrudila", "Podsjeća me na Vergaru", "Organizator je trebao angažirati prevoditelja", neki su od komentara ispod videosnimka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.