"NIJE LOŠE"

Lana Jurčević tokom trudnoće uredila luksuzni stan: Usred ovih akcija ja sam rodila

Kuhinja je također bijele boje pa se uklopila s ostatkom namještaja u stanu

Lana Jurčević. Instagram

D. H.

6.1.2024

Lana Jurčević nedavno je rodila djevojčicu, a na društvenim mrežama otkrila je što se tijekom trudnoće događalo u njezinom domu. Pjevačica je na TikToku podijelila video u kojem je pokazala pratiteljima kako je izgledala renovacija njezinog luksuznog stana.

"Nije loše ispalo, samo ovaj gigantski TV nismo ni upalili jedno 40 dana. Znamo i zašto", poručila je Lana. Snimila je prostorije u kojima prevladavaju bijeli zidovi, ali i majstore koji su slagali namještaj. U jednom dijelu otkrila je da je tijekom trudnoće farbala zidove.

@lalana Nije loše ispalo, samo ovaj gigantski TV nismo ni upalili jedno 40 dana 🤣. Znamo i ZAŠTO 😂 #fyp #renovating #interiordesign #work ♬ original sound - Fearless Mentality

"Usred ovih akcija sam ja rodila", dodala je. Kuhinja je također bijele boje pa se uklopila s ostatkom namještaja u stanu. "Wow", "Predobro", "Super je ispalo", "Pree dobrooo", pisali su pratitelji ispod videozapisa.

Trudnoća se bila zakomplicirala

Pjevačica je, podsjetimo, u ljeto ove godine otkrila da je trudna, a trudnoća za nju nije bila nimalo lak period. Lana je krajem srpnja objavila da je trudna, a zatim je dva tjedna kasnije otkazala sve zakazane koncerte zbog zdravstvenih razloga.

Zbog komplikacija u trudnoći danima je bila u bolnici i često se javljala pratiteljima na Instagramu i fanovima. Iz bolnice je, kako je objavila na Instagramu, izašla tijekom listopada ove godine. Rodila je krajem studenog. Dijete je dobila s dečkom Filipom Kratofilom, s kojim je u vezi šest godina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.