SMRT ELVISOVE KĆERKE

Liza Mari Prisli dva dana prije smrti plakala na Zlatnom globusu

Rasplakala se dok je Ostin Batler držao pobjednički govor

Liza Mari Prisli. Instagram

L. S. R.

13.1.2023

Samo dva dana prije iznenadne smrti, kćerka legendarnog Elvisa Prislija (Presley), Liza Marija Prisli (Lisa Marie, 54) bila je na dodjeli Zlatnih globusa i ondje se rasplakala dok je Ostin Batler (Austin Butler), glumac koji je utjelovio njenog oca u filmu "Elvis", držao pobjednički govor.

Batler je dobio Zlatni globus za najboljeg glumca, a prilikom govora posebno je zahvalio Lizi Mariiji i njenoj majci Prisili Prisli (Priscilla), jer su mu blisko pomagale oko uloge u filmu, kako bi što bolje odglumio Elvisa.


- Želim zahvaliti našim nevjerojatnim producentima, "Warner Brosu" i porodici Prisli, hvala vam i hvala što ste otvorili svoja srca i dom te s nama podijelili svoja sjećanja. Liza Mari i Prisila volim vas zauvijek - rekao je Batler i rasplakao Lizu Mari.

Jedina kćerka legende Elvisa Prislija, u četvrtak je umrla nakon što je hitno prevezena u bolnicu u Los Anđelesu zbog srčanog zastoja.

Presli je pretrpjela srčani zastoj u svom domu a mediji su izvjestili da su bolničari izveli postupak oživljavanja i dali joj epinefrin kako bi ponovo pokrenuli njen puls.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.