OTVORENO O POPULARNOSTI

Seksi iz grupe "Crni Cerak": Moja mama više ne mora da radi, a to mi je bio prvi cilj

Kad mi napišu da imam 30 kilograma s krevetom me ne dotiče, rekao je

Relja Despotović. Instagram

Telegraf.rs

10.11.2022

Posljednjih nekoliko mjeseci grupa "Crni Cerak" iz Beograda dostigla toliku popularnost da su cijelo ljeto proveli radno, ali ni tu ne planiraju da stanu. Za Novu godinu pjevaju u jednom od beogradskih klubova, a i do tada već imaju dosta nastupa.

Ipak, da im slava nije udarila u glavu, pokazuje njihovo i dalje skromno i prizemno ponašanje.

U razgovoru za "Telegraf", jedan od članova, Relja Despotović, poznatiji pod umjetničkim imenom Seksi, otkrio je kako se nosi sa obožavateljkama, kakva je njegova veza sa bivšom "Zvezdom Granda" Anastasijom Ićurup, ali i kako je poboljšao svoj, ali i kvalitet života svoje porodice.


Šta je "frontmenka"

- Pa meni je svejedno... Odjednom me svi zovu Relja u posljednje vrijeme, a ranije je bilo obrnuto, samo Seksi - rekao je Despotović.

Dodao je kroz smijeh da ga porodica zove "konju".

- Nije ni njima odmah došlo u glavu da sam popularan. Mama je shvatila kad smo otišli na glasanje... Kad je vidjela da se ljudi okreću i da me gledaju, tada je shvatila da je to što radim uspješno - kazao je.

Priznaje da mu popularnost jako znači te da zarađuje dovoljno da bi porodici pomogao finansijski.

- Moja mama više ne mora radi. Najviše mi znači što je ona dala otkaz! To mi je onako najdraže i bio mi je jedan od glavnih ciljeva. Prvi korak ka ostvarenju nekog uspjeha je to što mama više ne mora da radi i što mogu da pomažem svoju porodicu - iskren je Seksi.


Kazao je i da planira uvijek ostati u beogradskom naselju Cerak.

- Ćale mi se rodio na Ceraku, ja sam se rodio na Ceraku i moje dijete će se, nadam se, roditi na Ceraku. Trenutno živim s majkom i burazerom, a nadam se i da ću se osamostaliti, ali ne daleko od njih - istakao je Relja.

Nema neki poseban ritual pred izlazak na binu, a objasnio je šta je "frontmenka".

- Jedino što radim jeste "frontmenka", popijem punu čašu viskija sa tri kocke leda". To volim tokom nastupa da uradim. Nemam tremu, nego kad odem na nastup gdje svi piju, osjećam se kao padobranac. Alkohol služi za to, da nas opusti - priznao je.


Djevojka nije ljubomorna

Nakon što se saznalo da je u vezi s Anastasijom Ićurup, Seksi kaže da se broj "udvaračica" nije ni povećao ni smanjio.

- Njima to ništa ne znači što ja imam devojku. Ali meni bude lakše, jer sad mogu da budem drzak ako neka pređe granicu. Dok nisam imao djevojku nije bilo okej da budem bezobrazan. Anastasija nije ljubomorna, jer i ona ima udvarače, a i radimo isti posao, razumijemo se. Nemamo nikakav problem oko toga, niti smo se sporječkali - istakao je Seksi.

Kazao je i da slabo čita komentare na društvenim mrežama.

- To kad mi napišu da imam 30 kilograma s krevetom me ne dotiče. Jedino što pročitam su prvih 100 komentara kad izbacimo pjesmu, da vidim reakciju publike, da li im se svidio pravac. Ko god uspije, uvijek će da bude komentara - rekao je.

Na pitanje kako komentira što na TikToku mnogi oponašu njegov specifični pokret rukom, Seksi se nasmijao i odgovorio:

- Čak sam i rekao da ću morati da uradim animaciju da radim to s rukom u različitim stajlinzima i da prodajem za kriptovalute. Ja to radim sam od sebe, nenamjerno i neko je to iskarikirao i postalo je trend. Taj lik je imao preko milion pregleda na tom videu. A desilo mi se bio sam u nekoj radnji, i sad jedna keva kupuje, druga keva radi na kasi. I ova na kasi mi kaže: "Mogu da te slikam za sina?", onda je i ova druga prišla i tražila isto. Rekla mi kako njen sin dok jede, mlati viljuškom i radi rukom kao ja. Meni je to smješno, slatko. Najčudnija reakcija mi je bila kad mi je jedna žena rekla da me sluša njena kćerka od 12 godina. Hajde muška djeca i nekako, i ja sam kao klinac slušao Prti Bee Gee.


Podrška Jale i Bube

Na sujetu među kolegama, kaže, do sada nije naletio.

- I mlađi i stariji s kojima smo se upoznali su nam davali savjete, uglavnom svoja negativna iskustva, šta da ne radimo - istakao je.

Naglasio je i da ima podršku kolega poput Cobija i Rexone.

- Oni su nas prvi pozvali, od početka su sa nama. I menadžer naš. Rimski, Korona, THC, Jala i Buba - kazao je Seksi.


Otkrio je da on i Lacko snimaju pjesmu o kojoj još ne mogu da govore, ali je rekao da je riječ o duetu.

- U pitanju je ženska osoba. Bit će gotova do Nove godine - zaključio je Seksi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.