POČELO JE SA 8 GODINA

Glumica ostavila sve bez teksta priznanjem da razgovara s duhovima

Vanesa Hadžins iznijela pomalo bizarnu tajnu iz svog života

Vanesa Hadžins. Agencije

A. Z.

8.4.2022

Glumica Vanesa Hadžins (Vanessa Hudgens) šokirala je javnost priznanjem da može razgovarati s duhovima još od svoje osme godine.

Vanesa je, tokom gostovanja u emisiji "Kelly Clarkson Show", rekla voditeljici da je tokom godina imala puno susreta s duhovima.

- Prihvatila sam činjenicu da vidim stvari i čujem stvari. Sjećam se da sam se spremala za školu kad sam imala 8 godina, a tamo je bila… Znaš ona  igračka koju vučeš za konac. Bila je jedna takva na stolu u sobi. Kad sam krenula hodati i ta igračka je počela hodati uz mene -  rekla je glumica.

Prihvatila je to i počela živjeti s tim.

 - Sklonila sam tu igračku iz vidokruga na neko vrijeme jer je bilo strašno. Nepoznato je zastrašujuće, nedavno sam shvatila da je to zapravo dar i nešto što imam sposobnost doživjeti, pa sam se odlučila osloniti na tu svoju moć - rekla je glumica.

Vanesa je dodala da koristi "kutiju duhova", za koju je rekla da joj pomaže analizirati "radio frekvencije jako brzo."

 - Elektricitet koji stvara omogućuje duhovima da govore kroz nju -  objasnila je. Ovo nije prvi put da govori o svojim iskustvima s duhovima.

U razgovoru za People 2011., glumica je rekla da je osjetila "vanzemaljska prisutnost" - nešto što je mogla objasniti samo kao duha - dok je snimala "Journey 2: The Mysterious Island u North Wilmingtonu", u Sjevernoj Karolini.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.