POKAZALA SOLIDARNOST

Dženifer Aniston obratila se hrabrim ženama u Ukrajini: Jedinstvene ste i cijeli svijet je uz vas

Znam da je jako teško shvatiti koji je najbolji način pomoći i podrške pa skupljam neke od načina kako pružiti podršku tim ženama putem donacija, napisala je

Dženifer Aniston. Agencije

L. K. P.

9.3.2022


Dženifer Aniston (Jennifer), zvijezda "Prijatelja" čestitku za Dan žena ove je godine posvetila svim snažnim ženama u Ukrajini.

- Razmišljajući o ženama i djevojkama u Ukrajini, ali i ostatku svijeta koje se herojski bore za svoju zemlju i narod – kao vojnikinje, kao majke, kao organizatorice, kao skrbnice o izbjeglicama, kao prosvjednice, kao novinarke. Tim ženama koje riskiraju svoje živote u Ukrajini i susjednim zemljama šaljem poruku  "jedinstvene ste i cijeli svijet je uz vas", napisala u svojoj najnovijoj Instagram objavi Aniston pa dodala:


"Znam da je jako teško shvatiti koji je najbolji način pomoći i podrške pa skupljam neke od načina kako pružiti podršku tim ženama putem donacija"

Uz svoje je riječi podrške glumica objavila niz potresnih fotografija na kojima pokazuje snagu žena u ukrajinskom ratu.

Potom je Aniston ostavila nekoliko linkova koji vode do vodećih organizacija za pomoć poput Come Back Alive, World Central Kitchen i Crveni križ.

Ovim potezom je slavna glumica pokazala svoje veliko srce, a ona nije jedina. Holivud je ujedinjen u pomoći Ukrajini te žestoko osuđuju rusku invaziju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.