IZA KULISA

Princ Čarls zabranio bratu Endrjuu ulazak u dvorac Vindzor za vrijeme suđenja

Čarls ne želi da Endrjua nasmijanog snimaju fotografi dok se vozi prema dvorcu

Princ Endrju. Agencije

L. S. R.

14.2.2022

Princ Čarsl (Charles, 73) naredio je svom problematičnom mlađem bratu, princu  Endrjuu (Andrew, 61), da se drži podalje kraljevske obitelji, ali i dvorca Vindzor, sve dok traje suđenje na američkom saveznom sudu zbog seksualnog zlostavljanja, pišu britanski mediji.

- Upozoren je da se primiri. Čarls ne želi da Endrjua nasmijanog snimaju fotografi dok se vozi prema dvorcu. S vremenom, Endrju će biti prisiljen napustiti Vindzor i za to dobiti od kraljevske obitelji naknadu od nekoliko milijuna funti, iako je on sam jasno dao do znanja da ga nitko neće istjerati - otkrio je izbor blizak porodici za "The Sun".


Princ Čarls. Agencije

Izvor dodaje, da u trenutku kad Čarls postane kralj, njegov brat i njegova bivša supruga Sara Ferguson ( Sarah, 62), možda će morati napustiti vlastiti dom u Royal Lodgeu.

Kraljica Elizabeta (95), oduzela je svom omiljenom sinu, vojne titule i kraljevsko pokroviteljstvo, te će se u nastavku suđenja u Njujorku braniti kao privatni građanin.

Princ se optužuje da je seksualno zlostavljao tada maloljetnu djevojku, dok je bila u ropstvu kriminalca Džefrija Epštajna (Jeffrey Epstein).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.