OTIŠLA S DJECOM ZA BEOGRAD

Aleksandra Subotić otkrila pravi razlog raskida

Ja sam ovako, po prirodi, eksplozivna, ali prvo dosta trpim, budem nekako tolerantna, rekla je

Aleksandra Subotić i Peca Raspopović. Instagram

A. K.

2.7.2021

Rijaliti zvijezda Aleksandra Subotić nedavno je raskinula vezu sa Pecom Raspopovićem. Mnoge je zanimalo šta se tačno među njima dogodilo, te je Aleksandra odlučila da progovori o sve što se dešavalo u proteklom periodu.

- Desio se skandal. Ja sam ovako, po prirodi, eksplozivna, ali prvo dosta trpim, budem nekako tolerantna, ali u nekom momentu na neku najveću glupost puknem, ali to kod mene sve traje kratko, jer sam ja takva. Posvađala sam se sa svojim momkom oko svoje objave koja se njemu nije svidjela. Snimila sam neki klip u vezi jedne operacije, on mi je rekao da ne kačim, ja sam okačila jer me nije bilo briga šta će on u tom momentu da misli, on je meni to zamjerio, ja sam se posvađala s njim i krenula sam sa djecom za Beograd - priča Aleksandra.


Aleksandra i Peca. Instagram

- Nismo se čuli dva dana. Meni je to bilo jako čudno, jer sam navikla da on meni stalno piše, navikla sam da imam njegovu pažnju. Bila sam ljuta, riješila sam da se vratim kući nenajavljeno, došla sam ispred vrata, a on meni nije htio da otvori, ja ga zovem, on ništa i to mi je bilo dosta ponižavajuće i ružno, ali pošto sam ja jako emotivna, počela sam da plačem i okačila sam taj stori, i u tom trenutku se on meni javio, ali ja sam već pozvala taksi - ispričala je Subotić, a zatim otkrila da su se nakon toga ipak pomirili.

- Pomirili smo se, izvninila sam se ljudima koje sam potresla, ali eto, za dvije godine mora makar jedna svađa, ovo je u tom periodu prva ozbiljna svađa - priznala je ona.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.