SKANDALOZNO

Kontroverzna reperica Kardi Bi na Instagramu objavila video u kojem se skinula i pokazala međunožje: Odavde sam rodila kćerku

Kardi Bi. Arhiv

Avaz.ba

2.5.2019

Jedna od najpopularnijih i najkontroverznijih reperica današnjice Kardi Bi (Cardi B) na Instagramu je objavila golišavi snimak kao odgovor hejterima koji tvrde da je reperica na crvenom tepihu dodjele "Billboard Music Awardsa" slučajno pokazala genitalije.

Nakon što su društvene mreže preplavile fotografije navodne nezgode, od kojih su mnoge bile i fotošopirane, Kardi se skinula pred kamerom i poslala jasnu poruku.  

- Svim vama kujinim sinovima, koji uokolo pokazujete tu fotografiju, a sad je i fotošopirate i vičete: 

- Gle, ovo je Kardina pi***, Kardina pi***. Najprije, to nije moja pi***, ovo je moja pi*** ovdje - viče Kardi u snimku dok diže nogu.

- Odavde sam rodila kćerku. A ovaj tu dio, dio koji se vidi kad radim ovo, to je samo moja stražnjica - govorila je bez dlake na jeziku Kardi u snimku koji je nestao s njenog Instagram profila, ali ne i iz bespuća interneta.

Tako jako želite vidjeti moju pi***. Trebali ste me otići vidjeti dok sam bila j****a striptizeta. Sad je kasno - zaključila je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.