JET SET

Jelena progovorila o trudnoći, pa otkrila nepoznate detalje o Dušku i porodici

Godine joj nisu prepreka

Alo.rs

30.12.2018

Ova godina za Jelenu Karleušu, bila je veoma uspješna. Ona je održala puno koncerata i nastupa, a imala je i dva hit singla koji su oborili rekorde slušanosti. 

Ona sama kaže da će ovu godinu pamtiti jedino po dobrim stvarima i da je zahvalna na svakoj sekundi života. Za sebe više ne želi ništa, ali je izrazila želje za svog supruga.

- Dušku manje povreda, sve drugo je ostvario i stekao dobrotom, talentom i mukotrpnim radom. Mojoj djeci da uče od tate i mame, da budu vrijedne i dobre djevojčice koje će naći svoj put na svoj način. Mojoj porodici, s mamom na čelu, samo zdravlje - poželjela je pjevačica.

Pričala je da Duško često pokušava da je navede da odustane od pompeznih javnih nastupa.

- Niti on odustaje od pokušaja da me smiri, niti se ja dam ukrotiti. Volim da namećem svoje stavove. Kako smo stariji bolje komuniciramo. Više razgovaramo. Prije smo sve rješavali se***m. Sada smo zreli kao partneri - rekla je pjevačica.

Kaže da za nju godine nisu prepreka i da će ako se zanimati rađati još djece.

- Meni ako se prohtije, rađat ću do pedesete. Svake godine po jedno djete. Ne volim ograničenja i spočitavanje godina ženama - rekla je Karleuša i dodala da je danas bomba, a da to nije bila sa dvadeset godina, kada je intelekt u pitanju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.