"Sve su to moje pjesme tuge i veselja"
Severina predstavila novi album "Dobro došao u klub"
FOTO: Agencije
Severina predstavila novi album "Dobro došao u klub"

Sinoć je u klubu Pepermint u Zagrebu održano premijerno preslušavanje novog Severininog albuma "Dobro došao u klub". Hrvatska pjevačica je bila odlično raspoložena, a kako i ne bi kad je bila okružena dragim ljudima i prijateljima koji su joj došli sinoć dati podršku.

U velikom intervjuu za GlorijuGLAM opisala je svoj svijet te otkrila po čemu će pamtiti 2012. godinu, kako joj je živjeti pod stalnim povećalom javnosti i biti stalno na putu s malim djetetom, kako će provesti prvi Božić sa sinom te kako dočekuje četrdesete, prenosi Dnevnik.hr.

"Četrdesete su mi pred vratima, u njih sam ušla kao ponosna majka, koja u krilu drži svoj doživotni štit. Preda mnom je najljepša dekada mog života", priznala je Severina za GlorijuGLAM.

Osim već poznatih hitova s novog albuma - Brad Pitt, Grad bez ljudi i Italiana, ostale pjesme obožavatelji će imati priliku čuti narednih dana kad će ih Severina objaviti na svojoj Facebook stranici.

 

vijesti globus sport showbiz tehnologija i nauka  
Vlasnik autorskih prava Avaz-roto press d.o.o. Sarajevo. ISSN 1840 - 3522. Kopiranje i prenos sadržaja samo uz pismenu dozvolu.
Dizajn i rješenje portala