Ususret velikom koncertu na sarajevskom stadionu Koševo
Od danas u prodaji ulaznice za Halidov spektakl
Bešlić: Ogromno interesiranje za koncert na Koševu 22. juna
FOTO: Avaz
Od danas u prodaji ulaznice za Halidov spektakl

 

 

Do velikog koncerta Halida Bešlića na sarajevskom stadionu Koševo ostalo je nešto manje od mjesec i po, ali je već evidentan ogroman interes za ovaj muzički događaj. Tako se već iz brojnih zemalja Evrope za 22. juni najavljuju organizirani dolasci Halidovih fanova u bh. prijestonicu i svi s nestrpljenjem iščekuju da osiguraju ulaznice.

U Sarajevu će danas u prodaju biti puštene ulaznice za dugoočekivani Halidov koncert, a mogu se kupiti u uličnoj prodaji u Ferhadiji i na platou ispred Skenderije te na biletarnici Bosanskog kulturnog centra.

 

Cijene paketa, koji uključuju ulaznicu i novi Halidov CD "Romanija", su 10 KM za teren, 12 za sjevernu i južnu tribinu i 15 KM za zapadnu tribinu stadiona Koševo. Naredne sedmice ulaznice će biti u prodaji i širom Bosne i Hercegovine.

Također, danas će na Bešlićevom kanalu na YouTubeu biti postavljen novi spot za pjesmu "Prosule se godine". Ovo je treći spot s Halidovog albuma "Romanija", a muzička zvijezda najavljuje i nova iznenađenja.

 

OVDJE možete premijerno pogledati novi spot Halida Bešlića "Prosule se godine"

 

Najava za koncert Halida Bešlića 22. juna na Koševu

vijesti globus sport showbiz tehnologija i nauka  
Vlasnik autorskih prava Avaz-roto press d.o.o. Sarajevo. ISSN 1840 - 3522. Kopiranje i prenos sadržaja samo uz pismenu dozvolu.
Dizajn i rješenje portala