CLEAR SKY RESORTS

Novo odmaralište usred kanjona za posmatranje zvijezda

Sa 62 staklene kupole Clear Sky Resorts ima za cilj da redefinira koncept luksuznog smještaja

Dž. R.

30.4.2024

Najnovije odmaralište Clear Sky Resorts bi trebalo početi sa radom u augustu 2024. godine, blizu Nacionalnog parka Brajs kanjon koji oduzima dah.

Neuporedivo iskustvo

Smješteno usred sopstvenog osamljenog kanjona od 80 hektara, ovo odmaralište obećava jedinstveno iskustvo za putnike koji traže neuporedive mogućnosti za posmatranje zvijezda. Sa 62 staklene kupole Clear Sky Resorts ima za cilj da redefinira koncept luksuznog smještaja.

Hal Fajnberg, osnivač odmarališta Clear Sky Resorts, zračio je entuzijazmom dok je opisivao jedinstvene karakteristike odmarališta i rekao da ćete se osjećati kao da spavate u akvarijumu sa zvjezdama.

Nacionalni park Brajs kanjon, poznat kao posljednje veliko utočište prirodne tame, služi kao idealna pozadina za najnoviji poduhvat Clear Sky odmarališta. 

Prepoznat kao certificirani međunarodni park tamnog neba, ovaj lokalitet nudi neuporedive nebeske vidike, postavljajući pozornicu za nezaboravno iskustvo posmatranja zvijezda. Svaka od staklenih nebeskih kupola u odmaralištu obećava očaravajući pogled na noćno nebo, zajedno sa luksuznim sadržajima koji osiguravaju ugodan boravak.

Raskošni boravak

Clear Sky Resorts služi kao idealan bazni kamp za istraživanje veličanstvenih pejzaža južne Jute.

Fajnberg je naglasio fuziju prirodne ljepote i modernog komfora odmarališta, ističući ekspanzivnu staklenu arhitekturu Sky Domes (staklenih kupola) i savremene pogodnosti. Svaka kupola ima dizajnerski enterijer, luksuzni namještaj i privatna kupatila sa tuševima od stakla, osiguravajući gostima raskošno iskustvo.

Gosti mogu da se prepuste posebnom iskustvu u restoranu Sky Nova Café Bar & Grill koji se može pohvaliti visokim zidom od panoramskog stakla sa pogledom na spektakularan pejzaž. Pored toga, sve staklene kupole su opremljene čajnim kuhinjama, pružajući dodatnu pogodnost gostima tokom njihovog boravka.

Osim posmatranja zvijezda, Clear Sky Resorts nudi mnoštvo aktivnosti u odmaralištu i obližnjih atrakcija, osiguravajući odmor prepun avantura za goste svih uzrasta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.