VELIKA BRITANIJA

Svidio joj se vozač autobusa pa mu je odlučila ostaviti poruku na stanici

Dosadile su joj aplikacije za upoznavanje

Ostavila poruku vozaču. Facebook

D. R.

5.7.2023

Britanka Dona Sater (Donna Suter) prošlog je vikenda otišla na ručak s prijateljem, a kad je ispred paba stao autobus, njen pogled zaustavio se na šoferu.

Dok većina ljudi u tom trenutku ne bi ništa učinila, Dona je odlučila da neće propustiti priliku. Prvo je zamolila prijatelja Rajana da pokuša zaustaviti autobus, ali to mu nije pošlo za rukom.

Fatalni vozač autobusa

Očarana vozačem autobusa, Dona je ispričala kako nisu uspjeli zaustaviti autobus.

- Ryan je pokušao zaustaviti autobus kako bi dobio njegov broj, ali nažalost, autobus je otišao - ispričala je 38-godišnja mama dvoje djece za Manchester Evening News. 

Dona i njen prijatelj odlučili su biti kreativni i ostavili su poruku na autobusnoj stanici u nadi da će ju vozač vidjeti i javiti im se.

- Hej, zgodni vozaču autobusa, nazovi me - piše u poruci uz Donin broj telefona. 

Nada se da će je nazvati

Cijela je priča postala viralna, ali tajanstveni vozač još uvijek ju nije nazvao. Ipak, Dona nije izgubila nadu i vjeruje da će on znati da je poruka namijenjena njemu ako je vidi.

- Mora znati jer kad je prošao, smiješila sam mu se. Pokazala sam rukom znak da me nazove, mora znati da sam to ja - objasnila je i dodala da su joj dosadile aplikacije za upoznavanje. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.