VLASNICA PODIJELILA VIDEO

Zlatni retriver je uhvaćen u zločinu, pogledajte šta je učinio

Herkules je nasmijao hiljade korisnika društvene mreže

Zlatni retriver Herkules. TikTok

D. R.

4.9.2023

Vlasnica zlatnog retrivera nazvanog Herkules (Hercules) je na svom TikTok profilu podijelila snimku posljednjeg zločina koji je počinio njen ljubimac.

Naime, vlasnica je izašla iz sobe na par minuta, a kad se vratila, otkrila je da je Herkules pojeo sve kolačiće u kuhinji. Na njegovu sreću kolačići su bili od vanilije, a ne od čokolade, tako da nisu opasni za njegovo zdravlje. Osim što je pojeo kolačiće, Herkules je ukrao i 3D naočale, koje je na kraju videa nosio kao kaznu za svoje zločine. 

@herc_on_clerk Mom’s not really mad. We know she made those cupcakes for me #goldenretriever #goldenretrieverlife #goldenretrieverpuppy #goldenretrievers #goldenretrieversoftiktok #fypシ #fyp #goldenretrieversworld #spoileddog #thievingdogs #thief #glassesthief #cupcakethief #cupcakesfordogs #doggycupcake #doggythiefstrikesagain #doggythief ♬ original sound - Hercules

Herkules je nasmijao hiljade korisnika društvene mreže. "Mislim da nije on kriv", "Meni izgleda nevino", "Mislim da je imao zabavu dok te nije bilo", "Preslatko", neki su od komentara koje su korisnici TikToka ostavili ispod videa.    

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.