NEMA VIŠE GURANJA

AliExpress ima sve, pa i kišobran za dvoje

Savršen je za romantične šetnje na kiši, a istovremeno je vrlo praktičan pa korisnici na njega paze više nego na one obične

Za jedan primjerak treba izdvojiti 40,2 eura. ALIEXPRESS

E. Ag.

7.11.2023

Kišno vrijeme je pred nama, a kišobrani su u današnje vrijeme postali svojevrsni modni dodaci. Od onih staromodnih pa sve do onih kojima je mehanika napredovala pa se otvaraju s obrnute strane, bez ovog rekvizita teško bismo preživjeli jesensko vrijeme.

Stalno se gubi

Jeste li znali da je kišobran jedan od predmeta koji ljudi diljem svijeta najčešće gube?

Ako ste mislili da je to isključivo vaš problem, ne morate brinuti jer je opsežno istraživanje provedeno u SAD zaključilo da je to globalni problem, a da kišobrane najčešće gubimo jer im ne pridajemo preveliku važnost i jer obično kupujemo najjeftinije primjerke.

Još jedan od problema s kišobranima jeste taj što se najčešće guramo ispod jednog kišobrana, a ako smo u paru – tada jedna osoba jednostavno mora pokisnuti. Ovom drugom problemu stala je nakraj najnovija ponuda s AliExpressa – kišobran za dvoje, piše Zadovoljna.hr.

Odličan za sve vremenske (ne)prilike

Dupli kišobran savršen je za romantične šetnje na kiši, a istovremeno je vrlo praktičan pa korisnici na njega paze više nego na one obične. Proizvođač napominje da je odličan za sve vremenske (ne)prilike pa je od koristi i po kiši, snijegu, ali i po suncu.

Izrađen je od kvalitetnog materijala, a cijela konstrukcija je čvrsta i uravnotežena pa ga vjetar ne može okrenuti.

Ako vam se svidio ovaj bizarni, a ujedno genijalni kišobran, možete ga pronaći na stranicama AliExpressa, a za jedan primjerak treba izdvojiti 40,2 eura.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.