LJUBAV I VEZE

Tri stvari koje pokazuju da razmišlja o vjenčanju

Avaz.ba

25.9.2017

Već ste prilično dugo zajedno, na njegovu sreću, tvoje ga mane ne izluđuju previše, sasvim se dobro nosi s tvojim otporom prema peglanju i prema ridanju uz ljubavne komedije, a vidiš da mu se ni s dečkima više baš ne da piti svake subote do zore - nekako mu je ugodnije s tobom pod dekicom gledati dobar film. OK, ovo su dobri pokazatelji za stabilnu vezu.

Hoće li biti i "zauvijek" s obaveznim prstenom na ruci (ili bez njega, ako ti tako više odgovara) može se naslutiti prema sljedećim znakovima: 

1. Zbija šale o tome kakvi ćete biti kada ostarite 

-  .. . i tako ćemo sjediti na terasi i nervirati se zbog djece koja uokolo skaču i deru se. Zajednički život mu je postao privlačan i o vama razmišlja na duge staze. Očito je da svoj život ne može zamisliti bez tebe i da je vaša povezanost vrlo duboka. Još ako tu sliku malo obogati i počinje spominjati dječicu...Siguran je da si ti ona prava za njega.


2. Razmišlja o vašem zajedničkom imenu 

- Ako su Brad i Angelina bili Brangelina, kako bi glasilo naše ime? Škovrgljez? Baš mi se sviđa! Ako ovo nije slatko, onda stvarno ne znamo šta je. 

3. Planira odmore unaprijed (dobrano unaprijed ) 

- Šri Lanka je najdivnija u listopadu! Ovaj listopad više ne stignemo, ali sljedeće godine... Ili one iza, kad malo uštedimo... Planira li unaprijed s tobom putovanja, to je jedan od pokazatelja da mu je stalo do tebe i vašeg zajedničkog vremena. Još ako planira na tako duge pruge... Možda ta Šri Lanka ispadne i medeni mjesec?

Jesu ti poznati ovi znakovi? Ako jesu, onda si definitivno žena s kojom želi provesti ostatak svojega života.