LJUBAV I VEZE

Šokantna ispovjest Snežane: Vodila sam ljubav na Košutnjaku, a onda sam čula korake u mraku i saznala najstrašniju istinu u životu

Avaz.ba

25.9.2017

Njenu priču prenosimo vam u cijelosti.

- Imala sam 19 godina – upisala sam, poslije srednje škole željeni fakultet, i pola tog najdužeg raspusta provela kod mojih, u Vrnjačkoj banji, a pola u Beogradu. Jer, već sam ovdje stekla prijatelje i bilo mi je lijepo da provodim ljeto u voljenom gradu, u kome, u tom trenutku živim već 4 godine.

Bilo je strašno kada sam došla, ali sam se brzo navikla i uklopila, i što je najvažnije, zavoljela sve u vezi sa Beogradom.

Danas me za prijestonicu vezuje mnogo: prve ljubavi, prve svađe, prva iskušenja, ali i najveće razočaranje i stres u životu.

U to vrijeme, sa 19, imala sam dečka već godinu i po dana. Nismo se vidjeli mjesec dana poslije prijemnog, koliko sam ja bila kod mojih, pa smo se baš, ako me razumijete, zaželjeli jedno drugog. Nismo libili da se “dohvatimo” gdje stignemo. Tako smo jedne večeri otišli njegovim kolima na Košutnjak. "Zavukli" smo se u jedan od brojnih "štekova", provjerili da li smo sami, i prešli na stvar.

Bilo je super, baš sam uživala, kao nikad ranije. Divljina i mogućnost da nas nešto prekine učinili su svoje. I baš u trenutku kada je bilo najljepše, čuli smo korake iz pravca obližnjeg žbuna.

Ukopali smo se. Milan je skočio kao oparen, navukao šorc i krenuo u pravcu odakle je dopirao zvuk. Išla sam bojažljivo iza njega. Čovjek nas je vidio i krenuo da bježi – koliko je mogao brzo da se kreće, jer je tako hodao samo jedan čovjek koga smo znali – moj polubrat. Rodio se sa kraćom nogom, i oduvijek je otežano hodao. Srušila sam se na zemlju od šoka! Moj polubrat, dečko koji je odrastao sa mnom, dečko kome sam pomogla da dođe u Beograd kada sam se snašla, zaposlila sam ga i izdržavala dok on nije stasao da sam brine o sebi – bio je odvratni voajer!

Nikada nikome nisam rekla šta se desilo, a od tada kući odlazim samo kada on nije tamo. Nikada se više nismo čuli ni vidjeli – znao je da sam ga vidjela i shvatila.

Djevojke, momci – pazite! Nikada niste sigurni ko je sve oko vas i kakve bolesne porive imaju ljudi! Milan i ja smo brzo otišli odatle, i svoju intimu od tada čuvamo za naša četiri zida. Na svu sreću, i dalje smo zajedno, i sve je u najboljem redu."