LJUBAV I VEZE

Stvari s kojima muškarci misle da napaljuju žene, ali to definitivno ne rade

( Ilustracija)

Avaz.ba

11.9.2017

Postoji mali milion stvari koje muškarci rade i koje su sexy, no postoje i one koje definitivno nisu.

Danas pričamo upravo o takvim stvarima, koje su vezane uz seks, no nekim muškarcima to kao da nije jasno. U nadi da će ovoga puta shvatiti, donosimo popis nekoliko stvari.

1. Sexting

U sextingu ili slanju poruka seksualnog sadržaja, rijetko je koji muškarac dobar. Sve ostalo je uglavnom jako smiješno, i ne, neće napaliti primatelja poruke.

2. Slanje slika penisa

Iz nekog ženama stranog razloga, muškarci misle kako je to sexy i/ili zabavno, no zapravo ne shvataju koliko je to djetinjasto i jadno. I ponovno, tako nećete napaliti ženu, čak i ako dobijete odgovor u tom tonu, jer vas ona laže te komentira s prijateljicama.

3. Kupovanje prevelikih kondoma

Nažalost, ne postoji niti jedan način da partnericu uvjerite da ste tamo dolje veći nego što jeste pa je vrijeme da se prestanete zavaravati i raditi budalu od sebe.

4. Izvođenje plesa u krilu

Ne kažemo ni da su sve žene dobre u tome, no rijetko koji muškarac može to reći za sebe. I kad kažemo rijetko, mislimo na jako rijetko. Niste Medžik Majk (Magic Mike), no to je sasvim u redu.

5. Oponašanje scena iz pornića

Žene znaju kada imaju posla s muškarcem, koji gleda puno pornića, jer takav pokušava oponašati neke od omiljenih scena i u stvarnom životu pa seks više ostavlja osjećaj naporne tjelovježbe, a manje užitka.

6. Glasno stenjanje

Postoji toliko načina da ženi pokažete koliko uživate u seksu. Urlikanje nije jedan od njih.

7. Korištenje čudnih prostih riječi

Sisice, pipica... Trebamo li dalje?!