LIFESTYLE

Našao golu provalnicu u krevetu

Avaz.ba

10.9.2017

Jedan čovjek iz američke savezne države Kalifornije zatekao je u svom krevetu, po povratku s posla, nepoznatu golu ženu kako spava, saopćila je policija.

Neimenovani čovjek rekao je policiji da je neobična saga počela u utorak kada je našao otvoren poštanski paket na tremu svoje kuće u malom farmerskom mjestu Anderson na sjeveru Kalifornije. 

Nož koji je posljednji put vidio u kući bio je na trijemu, po ulasku u kuću zatekao je zagrižen sendvič i otvoreno pivo, a primijetio je i jednu praznu pivsku flašu i da kutija cigareta nedostaje, navela je policija. Pošto je vidio da se neko nedavno tuširao u kupatilu i našao razbacanu nepoznatu odjeću, u svom krevetu zatekao je ženu koja je spavala. 

On je rekao da je probudio i pozvao policiju. 

Dok je razgovarao s policajcem, žena se obukla i sjela na stolicu na trijemu, poslije čega ju je policija uhapsila.

U saopćenju policije navodi se da je uhapšena Mišel Votkin (Michel Watkins) (33) iz Džankšon Sitija, malog mjesta udaljenog 105 kilometara od Andersona.  U trenutku hapšenja kod nje je bila kutija cigareta koja je nedostajala u kući. 

Ona je zadržana jer nije platila kauciju od 25.000 dolara, a tereti se za provalu u stan, sitnu krađu i posjedovanje ukradene robe.