GLOBUS

Govor tijela otkriva što Melania zapravo misli o Ivanki Tramp

Avaz.ba

10.9.2017

Otkako su postale prva dama i prva kćerka Amerike, Melania Tramp i Ivanka Tramp intrigiraju javnost svaka zasebno, ali i svojim privatnim odnosima. Budući da je Melania Ivankina maćeha, Amerikanci vođeni standardno lošim odnosima između pomajke i pokćerke smatraju da se njih dvije ne podnose. Stručnjaci za govor tijela odlučili su analizirati nekoliko njihovih fotografija.

Džudi Džems (Judi James) kaže da su na inauguraciji Melania i Ivanka htjele ostaviti dojam da se jako dobro slažu, čak i kada je moda u pitanju, budući da su odjenule sličnu garderobu. Ipak, položaj njihovih tijela dok stoje jedna do druge odaje da njihova komunikacija i nije bajna.

"Blokiraju jedna drugu položajem ruku, to je očito. Vjerujem da Donald Tramp često zapostavlja Melaniju zbog kćeri i da ovu to jako smeta", kaže Džemes.

Na ovoj fotki, kaže Džems, njih dvije čavrljaju i vidi se široki osmijeh Ivanke Trump koji je postao njezin zaštitni znak.

"Ona ima takav stav, druželjubiva je i odaje dojam daj je uvijek prijateljski raspoložena. Ali kada se zagledate u odraz u njezinim naočalama, vidjet ćete da je Melanijin osmijeh puno suzdžaniji. Ona je općenito hladna u javnosti, za razliku od svoje pokćeri", dodao je stručnjak za govor tijela.

"Na ovoj fotki cure sjede jedna do duge. Trupom su blago okrenute jedna prema drugoj, kao i nogama i rukama, ali izrazi njihovih lica odaju da njih dvije doista ne žive u bajkovitim odnosima", kaže Džems i napominje da ni stručnjaci poput njega ne mogu riješiti misteriju međuljudskih odnosa u obitelji Tramp.