NOGOMET

Premijeršip: Bez iznenađenja, Arsenal i Totenhem nemilosrdni, Kolašinac asistirao

Piše: S.Me.

9.9.2017

U okviru četvrtog kola Premijeršipa, nismo vidjeli do sada nikakva iznenađenja. Prvu utakmicu a ujedno i derbi ovoga kola uvjerljivo je dobio Mančester sitij (Manchester City) protiv Liverpula (Liverpool) sa uvjerljivih 5:0, s tim je vrh tabele i na kratko preuzeo svome gratskom rivalu Mančester junajtedu (Manchester Utd).

Ostale utakmice koje su počele u 16:00. takođe su protekle bez ikakvih iznenađenja. Arsenal je kući savladao Burnemout (Bournemouth) sa 3:0, uz asistenciju Seada Kolašinca,Totenhem (Tottenham) je u gostima slavio sa 3:0 protiv Evertona. Dok je Čelzi (Chelsea) savladao Lester (Leicester) sa 2:1.

U preostalim utakmicama Brajton (Brighton) je kući slavio pobjedu od 3:1 nad WBA, a Votford (Watford) je u gostima kod Sauthemptona (Southampton) odnio pobjedu od 2:0. 

Preostala utakmica koja se igra danas počinje u 18:30. a sastaju se Stouk (Stoke) i Mančester junajted (Manchester Utd) gdje se takođe očekuje pobjeda gostiju, ali to ćemo tek da vidimo nakon završetka i toga duela ovog subotnjeg dana Premijeršipa.

U nastavku pogledajte video sadržaje od nekih, danas zanimljivih susreta četvrtog kola