LIFESTYLE

Muškarci šminkaju spolni organ, a razlog je nevjerovatan

Avaz.ba

9.9.2017

Nekoliko muškaraca probalo je konturisanje, odnosno sjenčenje šminkom, kako bi im penis izgledao veći. Među njima je i šminker Džefri Star (Jeffrey Star), koji kaže da uživa u šminkanju polnog organa.

- Često šminkam polni organ", kaže Džefri koji objašnjava da to radi dok je penis u erekciji, da bi kasnije izgledao veće.

Vjerovali ili ne, šminkanje "alatke" nije novost - uputstva o tome kako se to radi na mrežama su popularna već nekoliko godina. Šminkerka Hana Sorša objašnjava da je poenta u tome da se šminkom "istaknu oblik i definicija".

- Počela bih malo tamnijom bojom, tako što bih osjenčila ''ivice'' kako bi se stvorila definicija, a penis vizuelni izgledao duže. A kada je riječ o sjenčenju, tu se stvari već malo komplikuju.

- Moramo da vodimo računa o tome gdje svjetlost inače pada, što je uglavnom na donju polovinu polnog organa. Tu treba da ga našminkamo da bi izgledao veći!, kaže Sorša. Iako svako ima pravo da svoj polni organ ne šminka ili šminka ako mu tako odgovara, mi mislimo da je ovo potpuna ludost.