GLOBUS

S mužem čekala na semaforu, a onda je svog automehaničara uhvatila u (ne)djelu

Avaz.ba

8.9.2017

Jeste li se ikada pitali što automehaničari rade s vašim automobilom, koji ste im doveli na popravak? Jedan par iz SAD dobio je priliku doznati, a iskustvo nije baš bilo ugodno. 

 Mari Agredano-Quirino i njen suprug ostavili su svoj Chevrolet Camaro kod autodilera u Montabellu u Kaliforniji radi zamjene ulja i popravka klima-uređaja, da bi nešto poslije vidjeli automehaničara kako se vozika u njihovom autu i odlazi kupiti hranu.

Dok je vlasnica uvjerena da se automehaničar vozio u njenom autu zbog uživanja, on je tvrdio da je riječ o probnoj vožnji, a na njegovu stranu su stali i neki korisnici društvenih mreža koji smatraju da se, na primjer, klima-uređaj mora testirati u vožnji te da nije ništa strašno ako je automehaničar pritom skočio do restorana.

Vlasnica i njen suprug svoj su auto spazili dok su čekali svjetlo na semaforu.

- Moj suprug je rekao: "Draga, mislim da je to naš auto". Pa smo ga slijedili. Vozio je tako brzo da ga nismo mogli ni stići - objavila je Agredano-Quirino na Facebooku.

Napokon su uspjeli stići automehaničara kada je stao kupiti hranu u drive-through restoranu. Uslijedilo je neugodno sučeljavanje.

- Rekla sam mu: "koji k.... radiš s mojim autom"? Nije me mogao ni čuti jer je puštao glazbu tako glasno sa spuštenim prozorima. Dok je utišavao glazbu rekao je: "Ovo nije tvoj auto". Rekla sam mu da jest i da sam ga upravo ostavila na servisu. Potom je rekao: "Samo sam ga odvezao na probnu vožnju". Pitala sam ga uključuje li probna vožnja i kupnju hrane u mojem autu. On je potom rekao: "Prestani, nerviraš me" - napisala je vlasnica auta.

Dodaje kako je mehaničar potom krenuo unazad, a da nije ni pokupio naručenu hranu, te je pritom ogrebao gume. Odmah su otišli kod autodilera, ali ondje su im rekli da ne mogu naći njihovo vozilo, piše NBC LA. Vlasnik servisa Chris Teague na Facebooku je poručio da je riječ o neugodnom incidentu, da ne podržavaju ovakvo ponašanje te da se neće ponoviti. Vlasnici Camara ponudili su novčanu naknadu, ali ona je odbila.