LIFESTYLE

Ovaj horoskopski znak je najgori u krevetu

Avaz.ba

7.9.2017

Blizanci, Vodolije i Škorpije smatraju se onim horoskopskim znacima koje nećete tako lako zaboraviti. Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno. Ipak, nije na odmet ponekad i poslušati šta kažu zvijezde.

Lavovi su po prirodi puni samopouzdanja pa čak i pomalo umišljeni, ali kako kažu zvijezde, radi se i o horoskopskom znaku koji se najslabije snalazi u krevetu.

Preciznije, imaju potencijala da postanu jako dobri, ali za to im je potreban i strpljiv partner koji ih neće osuđivati. Zato mu nemojte zameriti ako ponekad nije za isprobavanje novih stvari, ako voli one ustaljenje i ako zaspi odmah nakon seksa. Niste u pitanju vi, već njegova priroda.

S druge strane, Blizanci, Vodolije i Škorpije se smatraju onim horoskopskim znacima koje nećete tako lako zaboraviti. Blizanci su veliki zavodnici i u krevetu vas neće razočarati jer su savršena kombinacija intelekta i kreativnosti. Vole duge predigre, ali nikada ne ostavljaju stvari nedovršenima.


Vodolije su takođe veliki kreativci, kako u poslu tako i pod čaršafima. Oni vole da eksperimentišu, a poznati su i po tome da vole seks igračke, pa se nemojte iznenaditi kada vidite njihovu kolekciju.

Škorpije su takođe vrlo uzbudljive u krevetu, iako nisu toliko kreativne, već izdržljive. Vole da preuzmu inicijativu i da dominiraju, a tu se podrazumevaju i razne seks igračke. Ovaj znak će vam često davati utisak da je jako napadan, budući da želi sve ili ništa.