LIFESTYLE

Objektofilija: Natanijel je u ozbiljnoj vezi sa svojim automobilom

Avaz.ba

6.9.2017

Automobil ga je odmah privukao, a ljubav je planula istog momenta, koja i dan-danas traje. Njegova opsesija se prvi put pojavila kada je bio tinejdžer i kada je pravio razne modele automobila, ali je ljubav pronašao tek kada je vidio Čejsa.



Njegova cimerka kaže da joj je u početku bilo teško da prihvati to što vidi, jer joj je cijela situacija bila izuzetno čudna. Ona naglašava da je zabrinuta za svog prijatelja. Natanijel ima drugačije seksualno opredeljenje koje se naziva "objektofilija" koja označava da osoba može da razvije emotivnu i seksualnu vezu sa nekim predmetom.

Mladić ne može da objasni zašto se osjeća na ovaj način ali kaže da Čejsa zaista voli. On voli da sa svojim autom gleda zalazak sunca i da mu kupuje poklone, ali takođe ima i trenutaka kada ova veza poprima seksualni oblik.

 

Kada opisuje svoj seks sa kolima, ističeda najviše voli da ga ljudi po haubi i da mu se to sviđa najviše. A kada je riječ o samom seksualnom odnosu, primenjuje pozu u kojoj legne ispod vozila i "trlja se o njega".