LIFESTYLE

Najbizarniji sastanak svih vremena: Vatrogasci je zatekli u neobičnom položaju

Avaz.ba

6.9.2017

Jedan sastanak postao je vjerovatno najgori svih vremena nakon što je djevojka zapela između prozora u toaletu svog izabranika.

Da stvar buda još luđa, jadna djevojka je između stakala stajala naglavačke, a razlog zašto se uopšte tamo našla je taj što je pokušala dohvatiti vlastiti izmet koji je bacila kroz prozor...

Zvuči ludo i zbunjujuće? Vjerovatno i je, ali krenimo od početka. Liam Smit, student iz Bristola, dogovorio je sastanak sa jednom neimenovanom gimnastičarkom. Na početku je sve krenulo idilično.


- Bilo je to krasno veče. Bili smo na večeri u jednom dobrom restoranu, najeli se piletine, popili nekoliko piva i dogovorili se da ćemo ići kod mene. Na pameti mi je bilo da ćemo popiti bocu vina i pogledati dobar film - priča Liam koji u tim trenucima nije ni slutio da će jedan odlazak djevojke u toalet okrenuti cijelo veče naglavačke.

Dogodilo se sljedeće: Djevojka je očito dobro napunila šolju, a kako dobar dio fekalija voda nije uspjela odnijeti, ona ga se odlučila riješiti tako što ga je bacila kroz prozor. Cilj joj je bio pogoditi dvorište, ali nije shvatila da prozor ima dvostruko staklo tako da su fekalije ostale između.


Jadnica se potpuno izbezumila, ali Smit nije paničio već je po kući počeo tražiti čekić da razvali staklo. Međutim, njoj je bilo toliko neprijatno. Nagovorila je Liama da je primi za noge i spusti unutar stakala. 

Plan unaprijed osuđen na propast upravo tako je i završio. Djevojka, koja je iz očitih razloga htjela ostati anonimna, ostala je zaglavljena naopačke u prozoru. Liam je, naravno, odustao od razbijanja prozora, te je bio primoran pozvati vatrogasce kako bi je izvukli.