LIFESTYLE

Horoskop: Seksualne preferencije zapisane u zvijezdama

( Ilustracija)

Avaz.ba

6.9.2017

Jedna od najseski stvari u vezi je poznavanje seksualnih preferncija partnera, a kako bismo vam pomogli u usavršavanju spomenute kvalitete, donosimo vam detaljan pregled seksualnih preferencija horoskopskih znakova. Testirajte ga još večeras!

Ovan

Ovnove pali pomalo agresivan, grub i brz seks. Upravo iz tog razloga, za Ovnove su idealne sve varijante doggy poze u kojoj će on moći određivati tempo, biti pomalo grub igrajući se s vašom kosom, a istovremeno uživati u pogledu na vaše obline.

Bik

Bikovi najviše uživaju u senzualnom, polaganom seksu, pa su za njih dušu dale razne varijante misionarske poze. Tako njemu prepuštate diktiranje tempa, a uz to mu omogućujete da vas cijelo vrijeme obasipa poljupcima i dodirima po cijelom tijelu, a što će pružiti užitak kako vama, tako i njemu.

Blizanci

Blizanci su pravi majstori kada je u pitanju seks na brzaka. Oni vole bezbrižan, neopterećen, ležeran i zabavan seks pa su za njih idealne sve nekonvencionalne poze. Seks na stojećki samo je jedna od seksi ideja koja će ga zasigurno raspametiti.

Rak

Kada je seks u pitanju, Rakovi znaju biti dosta isključivi. Kod njih nema zlatne sredine i obožavat će ili grub, strastveni seks ili pak njegovu potpunu suprotnost - senzualan i nježan. Sve ovisi o trenutnom raspoloženju u datom trenutku. Poze u kojima ste vi gore zahvalne su i praktične budući da u obzi dolaze razne varijacije kojima ćete se moći prilagoditi njegovim promjenama raspoloženja.

Lav

Lavovi su veliki romantičari i poprilično su strpljivi kada je seks u pitanju. Oni se neće buniti posvećivanju vremena pažljivoj pripremi savršene atmosfere, a kada sve napokon bude spremno za veliko finale, uživat će u intimnoj pozi žlice, kao i svakoj drugoj u kojoj vas može gledati direktno u oči i ljubiti.

Djevica

Djevice su poprilični puritanci, kako u životu, tako i u seksu, a kako ne vole iznenađenja, najviše uživaju u onim pozama u kojima preuzimaju kontrolu nad situacijom. Upravo je kontrola Djevicama najbitnija u seksu pa je na vama da legnete i prepustite se užicima kojima će vas ugodno iznenaditi.

Vaga

Vage su pravi seksperti kojima u krevetu sve ide od ruke i koji u seksu istinski uživaju. A budući da su za seks prirodno nadareni, iskoristite ga za sve moguće seksualne vratolomije koje vam padnu na pamet.

Škorpion

Škorpioni su rođeni za seks i pravi su perverznjaci. Oni upravo kroz seks najbolje komuniciraju pa mu prepustite dominaciju i dopustite da vas upozna s užicima koja niste mogli ni zamisliti da postoje.

Strijelac

Od kraljeva spontanosti možete očekivati seks na svim mogućim i nemogućim mjestima te u gotovo svakom trenutku. Za njega su najbolji izbor napeti trenuci u kojima postoji mogućnost da budete uhvaćeni in flagranti. No visok adrenalin je zagarantiran!

Jarac

Ovaj je znak kao stvoren za razne sado mazo igrice i igračke. Naravno, on je taj koji će željeti imati kontrolu sve vrijeme, a možete računati i na spankanje i dirty talk. Budite sigurni da unaprijed postavite granice preko kojih ne želite ići.

Vodolija

Vodolije su u seksu izuzetno razigrani pa povremeno već provjerene poze začinite uvođenjem seksi igračaka.On se neće buniti, a time ćete i njemu i sebi priuštiti dodatna zadovoljstva.

Ribe

Ribe odlično čitaju govor tijela pa su veoma poželjni seksualni partneri budući da će u trenu pročitati što želite i što vam odgovara. Pale ih i razna igranja uloga pa je poza u kojoj ste vi gore, s kaubojskim šeširom na glavi i užetom u ruci idealna poza za njih.