REGION

Kao na filmu: Na Brajićima ukrao taksi, pa ga uhapsili u Budvi

Ilustracija

Avaz.ba

25.8.2017

U gotovo pravoj filmskoj akciji, budvanski policijski inspektori i pripadnici interventne jedinice uhapsili su oko 20 sati Danilovgrađanina Nikolu Lakića (31) koji se sumnjiči da je ukrao taksi vozilo i zamalo povrijedio taksistu.

Lakić je, kako je portalu Vijesti.me ispričao izvor iz istrage, ukrao taksi vozilo na Brajićima, kojim se prethodno vozio iz Podgorice do Budve.

On je, navodno, iskoristio trenutak kada je taksista, koji je bio umoran, napravio kratku pauzu na Brajićima, izašao iz auta, premjestio se s mjesta suvozača na vozačevo, dao gas i uputio se ka Budvi.

Taksista je u jednom trenutku pokušao da se ispriječi ispred vozila, pa je pravom srećom uspio da izbjegne da ga Lakić pregazi.

Taksista je, prema riječima sagovornika, odmah pozvao policiju obavještavajući da mu je ukradeno vozilo, nakon čega se policija uputila ka Brajićima.

Kada je primijetio policijsko vozilo, Lakić se parkirao na Zavali i počeo da bježi. Tada je nastala prava potjera za Danilovgrađaninom. Policijski inspektori su ga sustigli na glavnom bulevaru kod zgrade Joly, gdje su mu stavljene lisice.

On je prethodno iz vozila uzeo novac i telefone, koji su pronađeni.

Kako je Vijestima rečeno, sutra će protiv Lakića biti podnesena krivična prijava zbog krivičnog djela teška krađa i bit će priveden kotorskom osnovnom tužiocu. On je zadržan u policijskoj stanici.