LIFESTYLE

Nevjerovatno: Mladencima psi kumovali na vjenčanju

Avaz.ba

24.8.2017

Emma Lee i Shane Matthews vjenčali su se u vili u Cumbriji u Engleskoj, a njihovi kumovi bili su aljaski malamuti Nico i Phill. Naravno, do oltara su pse doveli prijatelji mlade i mladoženje. 

- U većini mjesta koje smo obišli da zakažemo vjenčanje bi se mrštili na naše pitanje čim bi ugledali veličinu pasa ili bi nam rekli kako imaju previše pravila o tome gdje psi smiju i gdje ne smiju da se nalaze - rekla je Emma Lee. Na kraju su se ipak snašli. 

- Psi se ni u jednom trenutku nisu odvojili od nas i bili su dio svega, dodala je. Kuma i kum stigli su dan ranije sa svojim vlasnicima u vilu gdje je obavljeno vjenčanje. Na dan ceremonije polako su šetali ka oltaru izazivajući divljenje, ali i kikotanje prisutnih svatova. Phill je na svojoj ogrlici imao zakačenu kameru, pa je sve uspio da snimi. Nakon što su mladenci izgovorili sudbonosno "da", psi su se igrali i mazili sa svim zvanicama. Kada je došlo vrijeme za ples, psi kumovi su se takođe pridružili. Koliko su kumovi značili mladencima svjedoči i to što je torta ukrašena njihovim likom.