LIFESTYLE

Čovjek je uvjeren da mu duh otvara prozor noću: Pogledajte jezivi snimak

Avaz.ba

23.8.2017

Britanac Endru ubjeđen je da se nešto čudno dešava u njegovoj kući staroj 400 godina i zato je riješio da postavi kamere i uvjeri se u to.

  Sve je počelo kada je prozor na spratu počeo da se otvara sam od sebe. Kao što možete vidjeti na snimku, prozor ne može tek tako da se otvori jer prvo mora da se povuče poluga. 

"To je definitivno duh, stvarno je jezivo. Riješio sam to da dokažem. Dve noći se ništa nije dešavalo, ali sam znao da će me poslije potjerati sreća", objašnjava Endru.


Ističe da svake noći zatvara prozore, ali da kada se probudi vidi da su širom otvoreni. Poslije gledanja snimka, mnogi prijatelji su ga pitali kako i dalje može da spava u ukletoj kolibi.

Takođe, u mjestu Melburn u Cembridgsideu, o Endruovoj kući su se godinama pričale priče o duhovima jer bi se uvijek čuli čudni zvuci tokom noći.

"Ovdje je prije živjela jedna žena koja je umrla u kući, ali nisam siguran da je to povezano sa duhovima. Moj brat je ovdje živio prije mene i pričao mi je da je imao običaj da čuje korake koji idu uz stepenice i da bi se poslije prozor otvorio", kazao je Endru.

Bilo kako bilo, pogledajte snimak i uvjerićete se sami.