NOGOMET

Procurio snimak histeričnog Ramosa: Zbog ove situacije Modrić se skoro rasplakao

Piše: (A. S.)

23.8.2017

Tri dana poslije utakmice protiv Deportiva procurila je snimka koja pokazuje kako kapitin Real Madrida Sergio Ramos vrlo ljutito reagira na potez hrvatskog reprezentativca Luke Modrića.

Real je na startu Primere slavio na gostovanju kod Deportiva (3:0), a Ramos je u sudijskoj nadoknadi isključen zbog drugog žutog kartona. 

Prvi je dobio u 53. minuti u prilično haotičnoj situaciji nakon što je Modrić namjerno izbacio loptu iz igre kako bi se ukazala pomoć domaćem napadaču Zakariji Bakkaliju. Iako je Lukin potez bio u skladu s fair-playom, Ramosa to nije nimalo oduševilo. 

Nekoliko trenutaka ranije lopta je bila u njegovu posjedu i premda mu je čak i trener Zinedine Zidane s klupe sugerirao da izbaci loptu izvan terena, Ramosu to nije bilo ni na kraj pameti. 

Kako je objasnio nakon utakmice, ni domaći nogometaši nisu izbacili loptu kad je nešto ranije ostao ležati Dani Carvajal pa im je on odlučio uzvratiti na isti način.

No, lopta je u nastavku igre došla do Modrića i on ju je bez razmišljanja poslao u aut. Izazvalo je to bijes kod Ramosa koji je uletio u raspravu sa svima. 

Modrić je u jednom trenutku izgledao kao da će se rasplakati.

Uostalom, pogledajte sminku: