NOGOMET

Počinje turnir Lige prvaka u futsalu, prvi meč 'Staklograda' u srijedu

Fena

22.8.2017

Turnir preliminarne faze Lige prvaka u futsalu održava se od 23. do 26. avgusta u Sjevernom logoru u Mostaru, a pobjednik će se plasirati u iduću fazu koja se igra u Rumuniji.

U srijedu s početkom od 21:15 sati aktualni bh. prvak FC Mostar SG "Staklorad" igra prvi meč Preliminarne runde UEFA Futsal Cup-a u kojem za protivnika ima turski Arnavutkoy Beledye spor.

Inače, Mostar SG "Staklorad" u prošloj je sezoni osvojio duplu krunu, a za plasman dalje trebat će biti bolji od albanskog Flamurtari Vlore, najboljega turskoga sastava Arnavutkoy Belediye Spor i Narva Uniteda iz Estonije. 

- Ovo je povijesna utakmica za naš klub, ali i grad Mostar. Mislim kako je ovo najbolji poklon svim Mostarcima, a posebno našim vjernim navijačima koji imaju velike zasluge za posljednje uspjehe. Bez njih teško da bismo osvojili duplu krunu i sutra igrali utakmicu u 21:15 sati protiv Arnavutkoy Belediye Spora – kazao je predsjednik kluba Mostar SG „Staklorad“ Amel Bajgorić.

 Dodao je kako je Uprava odradila svoje obveze, kao i trener kluba te da je ostalo sve na igračima koji su spremni fizički i psihički.

- Vidljivo je po zalaganju i treniranju da i oni isto žele prolaz u drugi krug Lige prvaka – ocijenio je Bajgorić.

 Mostarci se nadaju nastavku dobrih igara i uspjeha, a dvorana u Sjevernom logoru za ovaj turnir je posebno uređena.

U ovim povijesnim mečevima dres Mostar SG Staklorada nosit će: Stanislav Galić, Rijad Memić, Bekir Hodžić, Vladan Vesić, Daniel de Souza, Tarik Džemić, Benjamin Šikalo, Dejan Pavlović, Kristijan Radin, Marijo Aladžić, Saša Babić, Nermin Kahvedžić, Enis Isaković, Anel Radmilović, Haris Kajtaz, Mirko Hrkać, Elvir Salčin, Josip Bošković, a trener je Mirsad Fazlinović.

Generalnu probu pred turnir Mostarci su imali protiv šampiona Crne Gore ekipe "Titograda" koju su pobjedili rezultatom 5:2.

Karte za preliminarni turnir već se mogu kupiti na blagajni dvorane u Sjevernom logoru, a cijena dnevne karte iznosi 5 KM.