LIFESTYLE

Horoskop: Ova tri znaka imaju naljepše guze na svijetu!

( Ilustracija)

Avaz.ba

22.8.2017

Svaka zadnjica je lepa na svoj način, bez obzira na veličinu. Za razliku od muškaraca, koji imaju slične, one se kod žena prilično razilikuju.

Otrkivamo vam tri horoskopska znaka kod koje zvijezde (ili majka priroda) nije štedjela i koje sa ponosom poakazuju svoju pozadinu.

Škorpija

Škorpija ponosno gazi svojim savršenim seksi nogama, idealne ljepote i prefinjene, glatke kože i kao dijamantsku krunu njima prenosi svoje božanski oblikovanu pozadinu.


Ribe

Dijete kasne zime i ranog proljeća, snažna i seksepilna, svoju savršeno izvajanu figuru nosi sa stilom, a svojim specifičnim načinom hodanja i držanja samo doliva ulje na vatru. Živu i vrelu vatru kojom je u stanju da otopi i najhladnije muško srce. Kada ona uđe u prostoriju, razgovori prestaju i pogledi se automatski preusmjeravaju ka njenoj čvrstoj, perfektno oblikovanij guzi.


Rak

Ove nježne i divne duše, često emotivne i skromne, srljaju kroz život i ne znajući kakvu atomsku bombu nose pozadi. Nema tog muškarca kome krv neće sagorjeti u žilama kada ugleda besprijekorno izvajanu guzu. Kada osobe rođene u ovom znaku počne da osvaja, nećete znati šta vas je snašlo. Bit ćete poput napaljenog tinejdžera spremni za akciju i na samu pomisao na nju.