Novi trag u istrazi ubistva Jelene Marjanović: Suprugu na groblju rekli zašto je ubijena

Objavljeno: 19. 05. 2017 - 07:43 Showbiz » Estrada A A A Times Arial
Novi trag u istrazi ubistva Jelene Marjanović: Suprugu na groblju rekli zašto je ubijena
(Foto: Agencije)

Zoran Marjanović, suprug ubijene pjevačice Jelene Marjanović, kaže da su do njega stigle priče da ju je ubio neko ko je poznaje dobro, kao i da je ta osoba najvjerovatnije iz Borče, ali  tvrdnje da je njegova žena stradala zbog trgovine organima.

Marjanović je izjavio da ne može da povjeruje u te priču, ne zato što ne želi, već zato što sve poluprovjerene informacije koje su raznim putevima došli do njega uzima sa velikom rezervom:

- Za ovih godinu dana naslušao sam se svega i svačega. To je bio nezapamćen linč mene i moje porodice koji smo na svu sreću prevazišli. Ljudi su mi slali poruke, prijetili mi, na ulici me vrijeđali, a bilo je i raznih vidovnjaka, vračara, poznanika koji su imali neku svoju verziju ubistva - izjavio je on za Telegraf.rs.

- Razne žene su me presretale na groblju, kada dođemo da zapalimo sveću, tvrdeći kako one nešto znaju, pominju neko vađenje organa.

- Dolazile su i vračare ovdje u dvorište posle Jelenine smrti, moja majka ih je otjerala. Ma, ne želim da pričam šta sam sve čuo, dok se istraga ne završi. Ja se držim Jevanđelja, tako da u vračare, vidovnjake, gledanje u karte nemam povjerenja.

- Istina je da je Jelenu ubio neko koga je dobro poznavala, a koga ja i moja porodica nismo znali. Ne mogu da kažem da poznajem sve ljude koje je Jelena znala. Ovdje ima blizu 100.000 stanovnika, Jelena je ovdje odrasla, ja nisam, tako da je logično da je znala neke ljude koje ja nisam.

- Ipak, ne vjerujem u to, jer se kosi sa logikom. Znam da je policija ispitala blizu 400 ljudi, da su inspektori imali prekovremenih 170 sati, da kada odeš kod njih znaju i koliko si cigareta popušio, tako da sumnjam da oni nisu pronašli tog ubicu u Borči, a neka tamo osoba jeste – objašnjava Zoran.

 Autor: (Telegraf.rs)
Preporučujemo vam