Govedarica: Dodik i Izetbegović ne mogu da opstanu u politici jedan bez drugog

Objavljeno: 18. 05. 2017 - 14:20 Novosti A A A Times Arial
Govedarica: Dodik i Izetbegović ne mogu da opstanu u politici jedan bez drugog
Foto: Arhiva

Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Vukota Govedarica tvrdi da Milorad Dodik i Bakir Izetbegović ne mogu da opstanu na političkoj sceni jedan bez drugog, te ih upozorava da zaustave priče kojima šire strah kod građana, umjesto da im omoguće bolji život i perspektivu u budućnosti.

- Opet je krenuo medijski obračun Dodika i Izetbegovića. I to se uvijek dešava kada je poljuljan politički rejting jednog od njih ili obojice- naveo je Govedarica.

Izetbegović i Dodik treba da, kaže, zaustave spomenuti medijski rat, kojim žele da skrenu pažnju javnosti s gorućih ekonomskih problema.

- Oni moraju da vide kako da se omogući perspektiva za sve građane u BiH, kako i RS i FBiH ne bi ostale samo prazne ljušture sa starim stanovništvom- rekao je lider SDS-a.

Ukazao je i da je pitanje revizije presude BiH protiv Srbije u Međunarodnom sudu pravde u Hagu završeno, što je „veliki Izetbegovićev poraz“, na šta je ukazivao i onda kada je revizija zatražena, jer,kako tvrdi, takvo razmišljanje vodi ka političkom debaklu.

-BiH može da živi samo na dejtonskim principima, koji omogućavaju mir i stabilnost, kao osnovne pretpostavke da se gradi bolji život za građane i njihov opstanak na ovim prostorima, zaključio je predsjednik SDS-a.Autor: Fena
Preporučujemo vam