SVAKODNEVNICA

Zvijezde upozoravaju: Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima su najgori muževi i žene

Avaz.ba

9.8.2017

Niko ne ulazu u brak sa idejom da se razvede, ali kako mnogi ulaze u isti sa nerealnim idealima, neminovno je da će iz braka i izaći.

U početku se obje strane trude da se prikažu u najboljem svjetlu. Nakon izvjesnog vremena stvari koje nam se ne dopadaju počinju da izlaze na površinu.

Pa je tako i ono "slatko" njegovo hrkanje, vremenom postalo njegova najveća mana. Imajte u vidu da su se mnogi brakovi raspali zbog hrkanja. Ali ono što zaista uništava brak jeste sukob ličnosti.

Saznajte kako žene mogu da budu nezgodne u braku, gledano prema horoskopskom znaku u kome su rođene. Ovo su pet najgorih, dobro razmislite ako imate ženu rođenu u nekom od ovih znakova.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Žena škorpija će izvući ono najbolje u vama, sigurno. Ova žena će tražiti od vas više nego što ćete biti u mogućnosti da date. Ona će vam pokazati svoj potencijal.

Kao seksualnog partnera, vi ćete je obožavati. Ali budite na oprezu, biti sa ženom škorpijom nije nimalo lahko.

Djevica (23. avgust - 22. septembar)

Morate biti stvoreni za ulogu supružnika ako želite da se oženite Djevicom. Ona ima sjajan smisao za ono što je dobro, a još bolje zna šta je loše.

Ponekad je najbolje da joj kažete: "Da, draga." Ovo nije šala. Ako želite da koristite njene nevjerovatne sposobnosti da voli i da vas obožavam, onda morate da se naviknete na to da joj povlađujete.

Ako vaš brak kao takav traje, onda već znate dogovor.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Žene Lavovi kada daju, daju sve što imaju, i veoma su poštene. Ono na šta treba da obratite pažnju na njeno raspoloženje. Njeni usponi i padovi su poznati, a ako ona ne dobije ono što želi, ona se mrgodi i žestoko kritikuje.

Ona nikada neće stati, a da ne dobije predhodno to što želi. Ili će biti po njenom ili neće biti nikako.

Ovan (21.mart 21 - 19. april)

Ovan Žena su popularne, lijepe i divne. Veoma je lahko zaljubiti se u takvu ženu. Ona je samouvherena i sposobna.

Kao supruga, ona je nevherovatno odana, ali očekuje nagradu za tu lojalnost, a ukoliko ne dođe do toga ona će vas ostaviti. Ona je prava žena vatra koja ako se razočara za sobom ostavlja pepeo.

Strijelac (22. novembar - 21. decembar)

Ako želite da nikada ne znate na čemu ste, onda oženite ženu Strijelca. Ove žene su izvanredne, dok rade ono što žele.

One žele slobodu više od posvećenosti, i iako imaju namjeru da budu lojalne i pažljive u braku, oni su daleko više zainteresovane za neke svoje planove.

Ove žene su divni partneri, sve dok se stvari odvijaju kako ona želi i dok postoji izazov.