NOGOMET

Marija Balotellija policija ponovno kaznila zbog prebrze vožnje

Avaz.ba

9.8.2017

Mnogi uče na svojim pogreškama, ali ne i Mario Balotelli kojeg je policija ponovno kaznila zbog prebrze vožnje. Napadač francuskog kluba Nice, je od 2012. do 2013. godine u Italiji kažnjen čak 18 puta, ponajviše zbog prebrze vožnje, a prošle subote je ponovno imao problema s talijanskim zakonom.

Kao i mnogo puta prije pet godina uhvaćen je kako ubrzava u blizini Vicenze na sjevernom dijelu Italije, otkrio je lokalni policijski službenik za AFP. Italijanski mediji tvrde kako je Balotelli uhvaćen kako vozi 200 kilometara na sat u svome Ferrariju, ali je samo dobio novčanu kaznu te pet kaznenih bodova jer ga je sistem registrirao kako vozi 'samo' 170 kilometara na sat dok se utrkivao s prijateljem koji je bio u Lamborghiniju. 


"S obzirom na to da je vožnja od 200 kilometara na sat na autocesti kazneno djelo, nije istina da sam toliko vozio. Ljubomorni ljudi su prenijeli ovaj događaj italijanskim medijima. Policijska provjera je bila normalna stvar. Italijanske novine uvijek izmišljaju gluposti. Nikada ne provjeravaju je li vijest istinita ili lažna. Sramota. Italijanske novine se nikada neće promijeniti. Dobro mi je u Francuskoj, jako dobro," rekao je Balotelli na Instagram storyju.

Balotelli je na licu mjesta platio novčanu kaznu pa je tako mnogo lakše kažnjen nego kada je igrao za Liverpool jer je 2015. godine na 28 dana dobio zabranu vožnje zbog ubrzanja.