REGION

Horor u akva-parku: Djevojčica pala s tobogana, izbjegnuta tragedija

Avaz.ba

9.8.2017

Bezbrižan ljetnji dan u Akva-parku "Jakovo" za četveročlanu porodicu iz Beograda pretvorio se u horor film pun krvi, a sve zbog toga što je djevojčica (11) ispala iz tobogana na bazenu i tom prilikom zadobila ozbiljnu posjekotinu na bradi! Ovo je za Telegraf.rs ispričala S.J., čija kćerka trenutno čeka na ušivanje rane na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju.

- Sve se dogodilo nepun sat nakon što smo stigli u akva-park. Kćerka i ja smo zajedno ležale u gumi, spuštale se u "Levak" toboganu, kada smo odjednom ispale na prevojnici. Bukvalno smo letjele! Nažalost, kćerka se duboko posjekla, unakažena je. Mnogo se potresla kad je vidjela svu tu krv, baš kao i naše mlađe dijete koje je sve vrijeme plakalo - ispričala je ona.

Dodala je kako ju je najviše iznerviralo kada su joj spasioci ležerno saopćili da im se to često dešava. Kako je naglasila, dodatni propust je to što je guma bila izpuhana i ishabana, što je po njoj utjecalo na prevrtanje.

Ona još navodi da je za ulaz na bazen porodično platila 1.200 dinara, kao i da su joj pare vraćene nakon dolaska Hitne pomoći. Ipak, to je, kako kaže, neće spriječiti da protiv njih podnese tužbu.

Iz Akva-parka "Jakovo" rekli su da su upoznati s ovim nesretnim slučajem.