GLOBUS

Manijak u Londonu gurnuo ženu pod autobus

Avaz.ba

9.8.2017

Londonska policija objavila je snimku muškarca koji je za vrijeme jutarnjeg trčanja gurnuo prolaznicu pod nadolazeći autobus.

Kako piše u priopćenju Metropolitan policije, sve se dogodilo 3. maja u 7.40 na prometnom londonskom mostu Putney.

Na snimci je vidljiva i 33-godišnja žrtva manijaka koji ju je gurnuo pod autobus i nastavio trčati kao da se ništa nije dogodilo.

Srećom, vozač autobusa je uspio izbjeći srušenu ženu i ona je u cijelom događaju samo lakše povrijeđena. Pomoć joj je pružena u gradskoj bolnici.

Petnaest minuta nakon što ju je gurnuo pod autobus, muškarac se vraćao u svom jutarnjem trčanju istim putem, no sada je trčao na drugoj strani mosta, izjavili su iz policije.

Žena ga je prilikom njegovog povratka mostom pokušala zaustaviti i razgovarati s njim ali bez uspjeha. Napravio se da je nije vidio i nastavio s trčanjem kao da se ništa nije dogodilo.

Muškarca je policija opisala kao bijelca u ranim tridesetim godinama, smeđih očiju i kose. Na sebi je imao svijetlosivu majicu i tamnoplavi kratki šorc. Iz policije je upućen poziv svima koji imaju bilo kakva saznanja o njemu da se jave.

- Žrtva tog muškarca je bila u velikoj opasnosti kad ju je gurnuo na cestu. Zahvaljujući brzoj reakciji vozača autobusa koji ju je uspio izbjeći nije došlo do tragedije - izjavio je Mat Knowles, policijski istražitelj.