LJEPOTA I MODA

Poput pravog anđela: Vjenčanica koja se u ponoć pretvara u svečanu haljinu san je svake mladenke

Avaz.ba

9.8.2017

Lijepa, ali i praktična - 2u1 vjenčanica anđelice Vite Sidorkine koja se u ponoć pretvara u večernju haljinu postala je hit među mladenkama širom svijeta.

Neke mladenke vole zamijeniti svoju vjenčanicu večernjom haljinom kako bi se osjećale ugodnije plešući cijelu noć, dok se druge pak teško odriču svoje čarobne haljine već nakon nekoliko sati. 

E pa, Vita Sidorkina, Victoria's Secret topmodel imala je savršeno rješenje koje će sve mladenke obožavati.

Ruska manekenka udala se na italijanskoj obali Amalfi, a za svoj najvažniji dan u životu odabrala je haljinu s potpisom Zuhair Murada koja je prava definicija praktičnosti i svestranosti. 

Tokom same ceremonije, vjenčanica je izgledala kao haljina dostojna prave princeze, izrađena od kombinacije polu-prozirne čipke i suknje voluminoznog kroja.

Ali kada je došlo vrijeme za party, Vita je učinila malu promjenu na haljinu koja je njenu vjenčanicu u sekundi pretvorila u večernju haljinu, maknula je cijelu pufastu suknju s donjeg dijela i ispod nje otkrila savršenu usku čipkastu haljinu.  

Cijelo vjenčanje izgledalo je bajkovito i čarobno, a posljednjih nekoliko dana društvene mreže su preplavile divne fotografije s ove divne proslave.

Video: