ZDRAVLJE U KUĆI

Osam minuta dnevno za savršeno vitku figuru

Avaz.ba

8.8.2017

Većina žena mašta o figuri nalik na pješčani sat – tanak struk i širi kukovi oduvijek su bili ideal ljepote za muškarce Međutim, nevezano za ono šta muškarci priželjkuju, ako želite da se riješite “viška” na stomaku te preoblikujete svoj struk postoje praktični i jednostavni načini za to. 

Riječ je o efikasnim vježbama koje su lake, a sve što vam treba je nekoliko minuta u toku dana, malo dobre volje, upornost i prave smjernice. 

Cijeli trening se sastoji od kombinacije sedam vježbi koje ukupno traju osam minuta. Savjetuje se da se rade svakodnevno, s tim što jednom u nedjelji treba da napravite pauzu. 

Dama koja je osmislila program tvrdi da se prvi rezultati, premda mali, vide već nakon tri dana, a da u kombinaciji sa zdravom ishranom i još nekoliko minuta vježbanja možete da očekujete i prve trbušnjake. Dakle, fitness vlogerka Viki pokazala nam je moćnu seriju konkretnih vježbi koje lako i brzo dovode do seksi struka kakav ste oduvijek željeli. 

Pažljivo pratite video u kome je ona objasnila tačnu rutinu koju treba da ispoštujete. Vježbe nisu lagane, ali nisu ni preteške – već poslije nekoliko dana savladaćete ih, čak iako ste početnik! Potrebno je da ih radite po tačnom redoslijedu koji je ova zgodna instruktorka i prezentovala.