LIFESTYLE

Ispitano stotinu ljudi: Ovo su najbolji savjeti za idealan seks

Avaz.ba

8.8.2017

Seks je nešto o čemu pričamo sa našim partnerima i najbližim prijateljima, pa je pristup seksualnim savjetima veoma ograničen.

Međutim, sa pojavom interneta, informacije su sve dostupnije, pa tako možete razmjenjivati iskustva i savjete sa ljudima širom svijeta.

Ovo su samo neki od njih i mogu vam biti zanimljivi ako želite da obogatite vaš seksualni život ili naučiti i probati nešto novo.

Što je sporije to je bolje

Ne mora uvijek da bude tako. U stvari ponekad to nije u redu. Ponekad je brzo i kratko, a opet dobro. Zavisi od trenutnog raspoloženja i raznih okolnosti.

Ne zaboravite vrat

Vrat, momci. Djevojke vole vrat, momci takođe, tako da ne ignorišite ovaj dio tijela.

Smijte se

Ne plašite se da se smijete zajedno. Seks je ponekad smiješan i strasan u isto vrijeme. To može da bude vaš najbolji seks. Pozitivna energija je uvijek dobrodošla.

Komplimenti

To zahtjeva malo više vještine. Komplimenti, komplimenti, nikada ih nije dosta. Vaš partner će se osjećati bolje, sigurnije, udobnije i prihvatljivije.

Više komunikacije

Razgovarajte. Recite šta hoćete, recite kada vam je dobro, ili šta vam ne prija. Komunicirajte sa svojim partnerom, nemojte da se čudite ako je seks prosječan, jer niste rekli šta želite i šta vam prija.

Napravite pauzu

To nije trka, usporite. Dodirujte se, uživajte u vašem trenutku, a sve drugo ostavite sa strane. Budite fokusirani jedno na drugo, obožavajte se.