BIH

Central osiguranje traži radnike zbog povećanog obima posla i proširenja tima!

Sponzorisani tekst

8.8.2017

Central osiguranje d.d. zbog povećanja obima posla i proširenja svog tima raspisalo je konkurs za radno mjesto 'Account Manager'.

Naime, na ovoj poziciji traže se po dva izvršioca u Sarajevu, Mostaru, Tuzli i Zenici.

Od zaposlenika se očekuje iniciranje posjeta klijentima i preduzimanje aktivnosti na akviziciji korporativnih i javnih klijenata u određenoj regiji,vođenje ključnih klijenata u regiji, prezentiranje, pregovori, prodaja i implementacija ugovora s ključnim klijentima, monitoring servisiranja i održavanje poslovnog odnosa s ključnim klijentima, praćenje kvalitete portfelja, redovno praćenje rezultata, koordiniranje s drugim organizacionim dijelovima u domenu poslovanja s pravnim licima, prijedlozi, pregovori i implementacija marketinških aktivnosti, sprovođenje strategije dogovorene sa nadležnim rukovodiocem te obavljanje drugih poslova po nalogu nadležnog rukovodioca, Uprave i drugih organa Društva.

Uslovi koje zaposlenik mora ispunjavati su obavezna visoka/viša stručna sprema, minimalno dvije godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, izvrsno poznavanje rada na računaru (MSOffice: Excel i PowerPoint). Osim toga, poželjno je da posjeduje vozačku dozvolu B kategorije.

Prednost imaju osobe sa izraženim komunikacijskim, pregovaračkim i prezentacijskim vještinama. Ako ste pozitivna, energična, dinamična, fleksibilna ličnost i spremni za timski rad onda je ovaj pozicija idealna za vas.

Poželjno je posjedovanje vještina planiranja i strateškog razmišljanja, analitički, proaktivan pristup i sposobnost samostalnog i kreativnog rješavanja problema te sposobnost upravljanja stresnim situacijama i radom u kratkim rokovima.

Ko je Central osiguranje d.d. i šta nudi? 

Central osiguranje d.d. je osiguravajuće društvo koje svoju poslovnu strategiju gradi na snazi vlastitoga kapitala, pružanju efikasne usluge osiguranicima kroz inovativan rad, stalnu komunikaciju s tržištem te spremnosti na promjene, poštujući pravila struke, čime teže biti uspješniji od drugih.

Ono što Central osiguranje d.d. nudi svojim zaposlenicima je interesantan i izazovan posao u pozitivnoj radnoj atmosferi sa profesionalnim i motiviranim timom, stimulativna mjesečna primanja uz mogućnost ostvarivanja bonusa, izazovnu poziciju na kojoj možete razviti svoje ambicije i talente, ugovor o radu na neodređeno vrijeme uz probni rad od tri mjeseca.

Ukoliko ispunjavate potrebne uslove za zasnivanje radnog odnosa, uz prijavu za posao potrebno je dostaviti životopis, motivacijsko pismo, dokumentaciju kojom se dokazuju uslovi iz konkursa.

Prijave i dokumentaciju s obaveznom naznakom za konkurs Account Manager i Regiju za koju se prijavljujete potrebno je dostaviti na e-mail adresu [email protected].

Konkurs će biti otvoren sve do 21. avgusta 2017. godine, nakon čega će svi prijavljeni kandidati biti kontaktirani te će imati priliku da se predstave.