NOGOMET

Bivši igrači i analitičari Premier lige izabrali svoje favorite

Avaz.ba

7.8.2017

Svi zaljubljenici u nogomet, prije svega engleske Premier lige, znaju da ona počinje ovog vikenda, naravno svi imamo svoje favorite, tako i mnogi bivši igrači kao i analitičari Premier lige.

Ovo je pravi period kada se počinje pričati o favoritima, a neki velikani engleskog nogometa su se jasno izjasnili. Svoje favorite su iznijeli Steven Gerrard, Frank Lampard, Glenn Hoddle i Alan Shearer. 

Gerrard smatra da će Manchester City osvojiti titulu, dok će na drugoj poziciji završiti Liverpool, a zatim Manchester United i Chelsea. 

Lampard je mišljenja da će Chelsea odbraniti titulu, a da će drugo mjesto pripasti Manchester Cityju, dok će treća biti ekipa Manchester United, te kako će Tottenham biti četvrti. 

Hoodle kao glavnog favorita stavlja ekipu sa Etihada, zatim slijede Chelsea, Manchester United, dok će se za četvrtu poziciju boriti Tottenham i Arsenal. 

Shearer tvrdi kako će se borba za titulu voditi između dva Manchestera i kaže kako Arsenal i Chelsea treba da još rade na pojačanjima, kako bi bili konkurentniji.