LJEPOTA I MODA

Osvojite ga porukama: Pet savjeta kako da ga zavedete

Avaz.ba

7.8.2017

Vrlo je jednostavno da mu se uvučete pod kožu (ponovo) i podgrijete strast u vezi ako znate pravi način. Dovoljno je samo da pratite naše male savjete i uzmete telefon u ruke!

Budite toplije

Iako je dopisivanje o logističkim ili stvarima koje trebaju da se obave, dodajte malo topline u to. Umjesto da napišete „Kada dolaziš kući?“ pošaljite „Jedva čekam da stigneš kući. Kad stižeš?“

Vratite spontanost

Sjećate se kako ste nekada, na početku veze znale da pošaljete jednostavno „Mislim na tebe“? Vratite takve poruke u igru. Jednostavno je, ali veoma efektno. Kada imate loš dan, takva poruka će vas odmah oraspoložiti.

Iznenađenjima nikad kraja

Oboje ste kod kuće? Pošaljite dragom slatku poruku iz druge sobe kad se probudite iz popodnevne drijemke. Ili bolje, pošaljite zavodničku pozivnicu u spavaću sobu kroz fotku njegovog omiljenog dijela vašeg tijela.

Razdaljina može biti zabavna

Ukoliko je jedno od vas van grada, iskoristite razdvojenost da začinite stvari. Pošaljite neke erotične poruke koje će nagovjestiti šta ga čeka kad se vrati s puta.

Tehnologija nije uvijek najbolji izbor

Posljednje, ali ne i manje važno. Nemojte da dozvolite da tehnologija bude previše prisutna u vašim životima. Važno je da ostavite sve tehničke uređaje kada ste sami i naprosto uživate u prisustvu voljene osobe. U svemu treba imati mjeru. Svaka inovativnost je dobra, mjenjajte načine na koje provodite vrijeme i komunicirate i nikada nećete upasti u rutinu.