LIFESTYLE

Najpopularniji video: Kćerkica prestravila oca dok je igrao horor igru

Avaz.ba

5.8.2017

Viralni video na popularnoj video platformi Twitch, koj prikazuje kako je oca preplašila kćerka dok je igrao horor video-igru, postao je najgledaniji video na ovoj platformi.

Snimak je pregledan više od dva miliona puta, a prikazuje kako Britanski strimer Tom Veldon, poznat pod nadimkom "JurassicJunkie", viče nakon što njegova 22-mjesečna kćerkica Džesika upada dok on igra Outlast 2.

Veldonova burna reakcija i neodoljiva beba pomogli su mu da uđe u Ginisovu knjgu rekorda kao autor najgledanijeg video klipa na Twitchu, samo dva dana nakon što je emitovao strim, 21. jula ove godine.

“Nemam pojma kako je ušla u sobu. U istom trenutku vrana je u igri letkela prema meni i jednostavno sam vrisnuo i skočio. Skrenuo sam pogled sa ekrana nakratko, vidio malo tijelo iza mene i počeo da vrištim. To je zapravo bila moja kćerka, koja mi je donijela hladno piće”, objasnio je Veldon.

Veldon kaže da nije očekivao da video postati toliko popularan, a to je shvato kada su ga zaposleni u Twitchu zvali da mu kažu da je video ušao u Ginisovu knjigu rekorda.